1 000+ besök på bloggen

1000När jag började skriva den här bloggen för en vecka sedan visste jag bara att jag ville dela med mig av min entusiasm för problem som rör kreativitet till andra som kanske delar mitt intresse.

Vad jag inte visste var huruvida mina tankar skulle vara av intresse eller om jag skulle bli en ensam ropande röst i öknen. I synnerhet med tanke på den massiva konkurrensen om uppmärksamhet i cyberspace, hade jag inga förväntningar på en omedelbar storm av tittare.

En vecka senare är jag positivt förvånad över intresset. Sedan mitt första lilla inlägg den 23 augusti att jag nu startar den här bloggen så creativityboost.net haft mer än 1 000 besök.

De flesta besökarna har varit från Sverige, resten av Europa och USA, men det har också (lite mer oväntat men mycket uppskattat) varit besökare från så avlägsna platser som Trinidad och Tobago, Mali, Libanon, Nepal, Vietnam, Colombia och Australien, för att nämna några. Sammantaget har personer från 57 olika länder täckande alla världsdelar besökt bloggen.

För mig visar detta att ämnet kreativitet är av universellt intresse, och inte begränsat till något specifikt land eller kultur. Det ger mig också en inspiration att fortsätta skriva och att och försöka inspirera mina läsare.

Om du tycker att dessa sidor är intressanta får du gärna sprida tankarna vidare genom att dela på sociala medier eller klicka på gilla-knappen, och du är naturligtvis mer än välkommen att kommentera något jag skriver.

Kontakta mig gärna också om du har några önskemål om ämnen att täcka.

united-kingdom-flag-1- This post in English

Author: Karl Ekdahl

International public health leader and creativity blogger.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s